Boerenklaas

Brandwijk

" Het ontwikkelingsplan bestaat uit 4 rijwoningen en een vrijstaande woning."

De Waard Ontwikkeling B.V. heeft de locatie Boerenklaas te Brandwijk herontwikkeld. Op de plaats waar voorheen de Graafstroomzaal was gevestigd zijn thans 5 woningen gerealiseerd

Het ontwikkelingsplan, bestaande uit 4 rijwoningen en een kavel met een vrijstaande woning, is inmiddels succesvol afgerond. Aanleiding voor het plan was het feit dat de Graafstroomzaal, de grote zaal van de Boerenklaas, toe was aan een grondige renovatie.
De huidige eigenaresse had besloten om hier niet voor te kiezen, omdat het aanbod van bruiloften en grotere feesten minder werd. De voormalige entree / foyer van de Graafstroomzaal is wel behouden gebleven en is omgevormd tot een eingetijdse kleine zaal / lunchroom.

Door de goede samenwerking tussen De Waard Ontwikkeling, Van den Heuvel Ontwikkeling & Beheer, Van Wijk Bouw en Bikker Architecten is het aanbod volledig naar de woonbehoefte binnen Brandwijk/Ottoland ontwikkeld. Door de woningen vraaggericht te ontwikkelen, zijn de woningen spoedig verkocht en eerder opgeleverd dan vooraf verwacht.

Na een succesvolle oplevering van de woningen heeft De Waard Ontwikkeling tevens een speelplaats gerealiseerd voor de kinderen van de nieuwe bewoners.

Contact

De Waard Ontwikkeling
Lekdijk 44
2967 GB Langerak

telefoonnummer 0184- 600 240
email info@dewaardontwikkeling.nl

Stel een vraag

Versturen

© De Waard Ontwikkeling